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RULE 13 CONTINUING EDUCATION

* * *

13.3 PROGRAMS WHICH QUALIFY

pfeseﬂbed—m—m}%l%—zéa}—m&s{—b%met—A non- res1dent hcensee seekmg renewal of his or her license

shall be determined to have met the CPE requirement by meeting the CPE requirements for renewal of
a certificate/license in the state in which the licensee's principal place of business is located.

(1) All active licensees, regardless of residence, must complete 1 hour of Ethics CPE on
Arkansas State Board of Public Accountancy specific rules and laws as authorized by Board Rule

13.2(a)(3).

(2) Non-resident licensees may be asked to demonstrate compliance with the CPE renewal
requirements of the state in which the licensee's principal place of business is located through a CPE
audit, as authorized by Board Rule 13.5(c).

(3) If a non-resident licensee's principal place of business state has no CPE requirements for
renewal of a certificate/license, the non-resident licensee must comply with all Arkansas State Board
of Public Accountancy CPE requirements for renewal of their Arkansas license.




